Sådan får du godt indeklima på hjemmekontoret

Mange arbejder hjemmefra på grund af Corona. Men det kræver en aktiv indsats fra den enkelte medarbejder at opretholde et godt indeklima med frisk luft, god belysning og behagelig temperatur. Og det er i alles interesse, at medarbejderne bruger lidt tid på sunde rutiner derhjemme. Et godt indeklima forebygger nemlig hovedpine og træthed og gør det lettere at arbejde effektivt uden at begå fejl.

Vejen til nye indeklima-rutiner hjemme hos forsker-Lars

Lars Gunnarsen forsker i indeklima og arbejder hjemmefra for tiden. Han fortæller om indeklimaet på sit hjemmekontor, hvordan gamle rutiner er brudt op, og hvor svært det er at indføre nye. Han deler sine erfaringer og selverkendelser. Selvdisciplin er den største udfordring.

Gode råd til et godt indeklima på hjemmekontoret

Vælg dit arbejdssted med omhu, hold rent og luft tit ud. Drop malerarbejdet og tænd for lyset. Det er nogle af de mange gode råd til at opretholde et godt indeklima på hjemmekontoret. Vi kommer her med en række gode råd, som I med fordel kan dele med de kolleger, der arbejder hjemmefra.

Hvorfor skal indeklimaet være så godt?

Læs vores tema om produktivitet. Så forstår du, hvorfor det er så vigtigt at have et godt indeklima. Uanset hvor du arbejder.

Har du symptomer på dårligt indeklima?

Forstå sammenhængen mellem symptomer, sygdomme og indeklima. Uanset om du er på arbejde eller hjemme, er et godt indeklima vigtig for helbred og trivsel.


Senest revideret den 24. november 2020